Werk & Wandel

Je zoekt een rustige werkplek?

Thuiswerken kan een uitdaging zijn. Niet iedereen heeft een eigen werkkamer en geconcentreerd werken terwijl je partner, de kinderen en/of huisdieren om je heen scharrelen valt niet altijd mee. Daarom bedachten we Werk & Wandel: een dagje lekker rustig doorwerken, midden in de natuur.

Ongestoord werken middenin de natuur

Ongestoord schrijven, (video-) bellen, internetten of gewoon rustig nadenken. Dat kan gewoon in onze B&B. En wil je iemand uitnodigen voor een klantgesprek of werkoverleg, dan is dat geen probleem. Rond onze Wachtpost ligt bovendien een geweldig wandelgebied waar je tussendoor even de benen kunt strekken of zuurstof happen terwijl je een gesprek voert.

Corona-proof voorzieningen

Onze B&B vind je in het bijgebouw van de wachtpost. Met een eigen ingang en eigen toilet, geheel Corona-proof. De kamer is voorzien van:

Werkkamer B&B Wachtpost 29

  • Internet
  • Koffie en thee
  • Comfortabele zitbank
  • Eigen toilet
  • Bluetooth speaker
  • Koelkast
  • Magnetron

Lekker lunchen met vers en zelfgebakken brood

Er staat een koelkast en een magnetron in de kamer, dus je eigen lunch meenemen is natuurlijk prima. Maar dan mis je wel onze specialiteit: een lunch met homemade brood en/of soep, boerenkaas, zelf gemaakte jam, fruit en een eitje van de Wachtpost-kippen (tenzij de dames staken).

Geen zin in de file? Kom ’s avonds alvast

Slaapkamer 1 B&B

Boek de slaap- en badkamer erbij, inchecken kan vanaf 20.00 uur. Zo maak je van een werkdag bijna een dagje vakantie.

Prinsheerlijk slapen, vorstelijk ontbijten, een ochtendwandeling. En dan fris, energiek en in alle rust aan de slag ๐Ÿ™‚

Tarieven Werk & Wandel 2021

De werkkamer is te huur in de periode van 1 december t/m 31 maart op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag.

Werkkamer van 08.00 – 18.00 uur35,-
Lunch7,50
Overnachting (check-in vanaf 20.00), werkkamer, ontbijt & lunch70,-
Parkerengratis

Meerdere dagen boeken?

Wil je meerdere dagen komen, dan is er in overleg heel veel mogelijk. Neem contact met ons op via info@wachtpost29.nl of bel 06 48482813.