Over de Bed & Breakfast

Rust, natuur, fietsen, wandelen en vorstelijk ontbijten

Wachtpost 29 en B&B
Rechts de Wachtpost, links de B&B

Een bed waarin je wil uitslapen, een ontbijt waar je vroeg voor op wil staan. Dat is misschien de enige keuzestress bij Wachtpost 29.

De keuze aan prachtige wandel- en fietsroutes in de omgeving is eindeloos. Maar of je nu actief de natuur in wil, of niet verder komt dan de heerlijke tuin: je bent van harte welkom.

De paden op, de lanen in

Wandelpad langs Wachtpost 29
Wandelpad langs de voordeur

Veel van onze gasten komen voor de rust en de natuur. Voor wondere wandelingen en ferme fietstochten.

Bij ons ben je dan aan het juiste adres. Vanaf je verblijf wandel je zó de natuur in. Stap je bed uit, stap de deur uit, doe twee stappen naar rechts en voilá: je wandeling is begonnen!

Meer over wandelen/fietsen in de buurt »

De tuin

Genieten in de ruime tuin

Eén van de redenen dat we in 2011 verliefd werden op deze locatie, is de tuin. Je geniet er van de rust, het vrije uitzicht, de paarden in het aangrenzende weiland die soms komen groeten, de vele vogels die je toezingen. En natuurlijk van een rustig ontbijt in de ochtendzon of een diner terwijl de zon ondergaat.

En wil je met een goed glas wijn de avonturen van de dag bespreken? Dan doe je dat het best in de tuin bij een knapperend houtvuur.

Ontbijt als een keizer

Ontbijten bij B&B Wachtpost 29
Gastheer Marc heeft brood bakken tot een kunst verheven

Ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar, zeggen ze. Daarom ontbijt je bij Wachtpost 29 van mooie, brocante ontbijtbordjes. Met kakelverse eitjes van de Wachtpostkippen, warm geurend brood en homemade jammetjes van wat er in de buurt te plukken valt.

Gastheer Marc ontpopte zich tot broodbak-koning, hij fietste door weer en wind om het juiste meel bij de molen te halen. Kreeg van de Wachtpostvrouwe twee broodbakcursussen cadeau en zijn maisbrood neemt legendarische vormen aan!

Even sfeer proeven

Quote van een van onze gasten: “Deze plek gaat je boven je verwachtingen verrassen!”