Over wifi, de tuin, huurfietsen en meer

Gratis wifi

Heerlijke tuin bij Wachtpost 29

Een huis uit 1875 midden in de rust en de natuur… we hopen natuurlijk dat je je mail en Facebook helemaal vergeet! Maar voor de zekerheid is er gratis wifi in de B&B.

Tuin

Schommelbank in de tuin bij Wachtpost 29

In de tuin staat een grote picknicktafel en een schommelbank. Je hebt uitzicht op één van de vele poeltjes die als een parelketting om Uden liggen. Voor de kinderen is er ook nog een trampoline.

Fietsen

Fiets opladen of huren, fietsknooppunten bij Wachtpost 29

Mooie tochten maken? We zitten vlak bij een fietsknooppunt, een kaart met alle knooppunten in de buurt ligt voor je klaar! Je mag je fiets stallen in de garage en je kunt bij ons ook je accu opladen.

Spelen

Voetbalspel en meer bij Wachtpost 29

Voor een regenachtige middag of een ouderwets gezellig avondje (met borrelnootjes en doppinda’s ofzo) vind je in de B&B een tafelvoetbalspel, een sjoelbak, verschillende bord-/gezelschapsspellen en een kast vol boeken.

Smullen

Homemade lekkers van Wachtpost 29

Wachtpostvrouwe Kitty zit zelden stil. En kan het niet laten om van al wat in de buurt groeit en bloeit lekkere dingen te maken. Bramenjam, walnotenlikeur, vlierbloesemsiroop… met een beetje geluk is er genoeg om ook iets voor thuis mee te nemen.

Honden

Wachtposthondjes Noodle en Jax

Wachtposthondjes Jax, Noodle em Pluk kwispelen iedereen vrolijk tegemoet, maar laat ons gerust weten als je dat niet prettig vindt. Dan houden we daar rekening mee. Wil je ook een hond meenemen? Dat mag, maar niet meer dan één. En net als Jax, Noodle en Pluk mag de hond binnen in de B&B niet op de bedden of meubels zitten of liggen.