Bed & Breakfast

Rust, natuur, fietsen, wandelen en vorstelijk ontbijten

Een bed waarin je wil uitslapen, een ontbijt waar je vroeg voor op wil staan. Dat is misschien de enige keuzestress bij Wachtpost 29. De keuze aan prachtige wandel- en fietsroutes in de omgeving is eindeloos. Maar of je nu actief de natuur in wil, of niet verder komt dan de heerlijke tuin: je bent van harte welkom.

Je verblijf bij B&B Wachtpost 29

Naast het woonhuis  staat het ruime en met liefdevolle aandacht ingerichte gastenverblijf. Je hebt het hele huisje altijd voor jezelf, met een eigen sleutel zodat je kunt gaan en staan waar je wilt.

Het zomerverblijf

Woonkamer

Van april t/m oktober is het aangenaam verpozen in het zomerverblijf. Een gezellige woon-/eetkamer met kasten vol spelletjes, boeken en het leukste servies maken dat je je snel thuis voelt. Vanuit de sfeervolle slaapkamer kijk je uit op de tuin.

Het winterverblijf

Winterverblijf B&B Wachtpost 29

Van november t/m maart toveren we de B&B om tot een warm en knus 2-persoons winterverblijf. Na de winterwandeling lekker met een boekje op de bank, samen onderuit bij een film of een ouderwets potje scrabbelen met uitzicht op de tuin.


De paden op, de lanen in

Wandelpad langs Wachtpost 29
Wandelpad langs de voordeur

Veel van onze gasten komen voor de rust en de natuur. Voor wondere wandelingen en ferme fietstochten.

Bij ons ben je dan aan het juiste adres. Vanaf je verblijf wandel je zó de natuur in. Stap je bed uit, stap de deur uit, doe twee stappen naar rechts en voilá: je wandeling is begonnen!

Meer over wandelen/fietsen in de buurt »

De tuin

Genieten in de ruime tuin

Eén van de redenen dat we in 2011 verliefd werden op deze locatie, is de tuin. Je geniet er van de rust, het vrije uitzicht over de aangrenzende weilanden, de vele vogels die je toezingen. En natuurlijk van een rustig ontbijt in de ochtendzon of een diner terwijl de zon ondergaat.

En wil je met een goed glas wijn de avonturen van de dag bespreken? Dan doe je dat het best in de tuin bij een knapperend houtvuur.

Ontbijt als een keizer

Ontbijten bij B&B Wachtpost 29
Gastheer Marc heeft brood bakken tot een kunst verheven

Ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar, zeggen ze. Daarom ontbijt je bij Wachtpost 29 van mooie, brocante ontbijtbordjes. Met kakelverse eitjes van de Wachtpostkippen, warm geurend brood en homemade jammetjes van wat er in de buurt te plukken valt.

Gastheer Marc ontpopte zich tot broodbak-koning, hij fietste door weer en wind om het juiste meel bij de molen te halen. Kreeg van de Wachtpostvrouwe twee broodbakcursussen cadeau en zijn maisbrood neemt bijna legendarische vormen aan 🙂